Merry Christmas & Happy New Year

Merry Christmas & Happy New Year

We thank you for a great year and cooperation during 2016 and wish you all the best in 2017. Christmas Postcard 2016  
UNIMAT™ / Conique®

UNIMAT™ / Conique®

Användarna har tillgång till att hämta ut plagg 24h om dygnet, vilket ger 100% åtkomst av arbetsplagg året runt och direkt på arbetsplatsen. Plagghanteringssystemet fungerar ungefär som en bankomat, men för kläder. Användaren har ett eget plaggkonto där uthämtade och returnerade plagg registreras.
Hänel Lean-Lift®

Hänel Lean-Lift®

Med Hänel Lean Lift erbjuder vi ett kvalitativt, högteknologiskt system för lager organisation och materialanskaffning, som sparar tid, lagerutrymme och kostnader och möjliggör ett väsentligt effektivare arbetsförlopp. Systemen anpassas optimalt till era behov.
ECO1

ECO1

EcoTex™ Avancerade Tvättoxideringssystem kombinerar förmågan hos ozon(O₃) och syra(O₂) att oxidera och desinficera textiler. Avsikten är att det professionella tvätteriet ska minska miljöpåverkan, förbättra tvättkvalitén och spara pengar samtidigt som man förbättrar desinficeringen.
Q-Gate

Q-Gate

Q-Gate är en avancerad RFID-baserad logistiksystem för lagerhantering i obemannade förvaringsutrymmen. Detta automatiserade system ger dina anställda tillgång till utrustning och arbetskläder 24 timmar per dag, året runt.
Smarta Automater

Smarta Automater

Ta kontroll över din arbets och skyddsutrustning med våra Smarta Automater. Genom att skanna ett passerkort, har auktoriserade arbetare tillgång dygnet runt till den utrustning de behöver. Designen av Q-Spin och Q-Lock ger stor flexibilitet i arbetsplatsen.