OM OSS

Affärsidé

Smarta system säkerställer tillgång​

ACG Pulse AB erbjuder högkvalitativa automatiserade hanteringssystem, ​ofta tillsammans med tillhörande RFID teknik och mjukvara.​
Våra Q-Web® Produkter för obemannade lager ger användaren tillgång​ till artiklar dygnet runt, ger snabb och effektiv spårbarhet med säkra artikel-leveranser.​

Med egen produktion, support- och serviceavdelning och tillsammans med eget utvecklings- och installationsteam, skapar vi gemensamt kundunika systemlösningar. Det ger kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar​ i det dagliga arbetet, för dig inom vårdsektorn, industrin, tvätteri och övriga branscher.

ACG Pulse AB utvecklar, producerar, säljer och installerar automatiserade hanterings-system med tillhörande RFID utrustning, mjukvara, tjänster och support till kunder inom tvätteri, vårdsektorn och industrin.

Bakgrund

Redan 1991 fick ACG en förfrågan om att ta fram en automatisk klädesautomat till Volvo Personvagnar i Göteborg, som vid den tiden hade stort svinn av arbetskläder. Tillsammans med ACG:s utvecklingsavdelning och Berendsen Textil Service (fd Tvättman) inleddes ett samarbete som skulle visa sig framgångsrikt. Hundratals industrier och sjukhus inom Norden och Europa är idag utrustade med plagghanteringssystemet UNIMAT.

Om ACG Gruppen

ACG Gruppen 100 år logo

Gruppens företag skall erbjuda optimala lösningar med högkvalitativa produkter och förstklassig service genom kompetent personal och vara marknadsledande inom sina nischer. Fokuserar främst på den Skandinaviska och nord/östra delen av Europa.

Besök Sidan »

ACG Nyström logo

ACG Nyström AB är ett internationellt företag som marknadsför avancerad utrustning, system och kunskap till den tillverkande industrin. ​

Vi tillför värde i hela den textila processen, från produktutveckling, teknisk design och tillskärning till sammanfogning med sömnad och andra tekniker samt förädling med hjälp av brodyr och textiltryck. Kort och gott, vi hjälper våra kunder att bli bättre och mer konkurrenskraftiga i hela den textila utvecklings-/produktionsprocessen. ​

I september 2020 blev ACG Fyrtal AB en del av ACG Nyström AB och vi utökade då vårt sortiment med högkvalitativa lösningar för märkning, identifieringslösningar för skyltar, dekaler och olika typer av hårda produkter både för konsument och industri, samt med vår unika 3sixty flaskprinter.

Besök Sidan »

ACG_accent_logo

Ansvarsfulla produktmärkningskoncept​

ACG Accent utvecklar kreativa produktmärkningskoncept i världsklass med minsta möjliga miljöpåverkan för krävande företag i textil-, sport och konfektionsindustrin som vill höja värdet på sitt varumärke. Vi erbjuder en erfaren designstudio med spjutspetskunskap och produktion av både label- och transferkoncept.​

Med attraktiva etiketterings- och paketeringslösningar samt smidig global logistik och pålitliga miljöcertifieringar garanterar vi optimal kundnytta och problemfrihet i alla led. Som exempel var vi det första etikettföretaget i världen som blev bluesign®-certifierad. Vår målsättning är att vara marknadsledande inom allt som rör produktmärkning.

Besök Sidan »

ACG Production logo

ACG Production är ett nystartat företag med fokus på produktion i Sverige. Vi arbetar på ett kostnadseffektivt sätt och håller samtidigt hög kvalitet.

Med ACG Gruppens samlade erfarenhet och kompetens kan ACG Production vara med och påverka framtagandet av textila produkter och dess produktion.

Besök Sidan »

ACG Kinna Automatic logo

En investering med bra avkastning. Högre automatiseringsnivå innebär högre effektivitet, produktivitet och prestanda. Dessa högkvalitativa lösningar leder även till lägre kostnader för personal, underhåll och service. Uthålligheten hos maskiner från ACG Kinna Automatic gör att investeringen fortsätter att generera bra avkastning, år efter år. Med våra automatiska produktionssystem köper du inte bara maskiner, du ”köper pengar”​.

Besök Sidan »

Eskils logo

Eskils är tryckeriet som tagit steget till att bli en idérik kommunikationspartner. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar, från analys och skapande, till tryck och logistik. Varje uppdrag är unikt och resulterar i ett smart, skräddarsytt koncept. Allt för att optimera våra insatser så att de alltid ger bästa totalekonomi för våra kunder.​

Vi vet också att ett ständigt växande behov av varumärkesupplevelser ställer krav på uppfinningsrikedom, förnyelse och kapacitet. Därför finns vi alltid tillhands för att både inspirera och avlasta med prototyper, provtryck och produktion.

Besök Sidan »