OM OSS

Affärsidé

ACG Pulse AB utvecklar, producerar, säljer och installerar automatiserade hanterings-system med tillhörande RFID utrustning, mjukvara, tjänster och support till kunder inom tvätteri, vårdsektorn och industrin.

Bakgrund

Redan 1991 fick ACG en förfrågan om att ta fram en automatisk klädesautomat till Volvo Personvagnar i Göteborg, som vid den tiden hade stort svinn av arbetskläder. Tillsammans med ACG:s utvecklingsavdelning och Berendsen Textil Service (fd Tvättman) inleddes ett samarbete som skulle visa sig framgångsrikt. Hundratals industrier och sjukhus inom Norden och Europa är idag utrustade med plagghanteringssystemet UNIMAT.

Om Gruppen

null

ACG Gruppen AB

Gruppens företag skall erbjuda optimala lösningar med högkvalitativa produkter och förstklassig service genom kompetent personal och vara marknadsledande inom sina nischer. Fokuserar främst på den Skandinaviska och nord/östra delen av Europa.

Besök Sidan »

ACGnystrom_logo

ACG Nyström AB

Grundades 1921 och erbjuder maskiner och kompletterande service till tekoindustrin i Sverige, Finland, Ukraina och Baltikum.

Besök Sidan »

ACG_accent_logo

ACG Accent AB

Bildades 1991 genom en avknoppning från ACG Nyström AB. Företaget är inriktat på etiketter till konfektionsindustrin ”Label concept” och högkvalitativa transfers till sport-, profil-, och industrihandeln ”Transfer concept”.

Besök Sidan »

ACGfyrtal_logo

ACG Fyrtal AB

Hjälper företag med att finna rätt metod för identifikation och spårbarhet. Med flera ledande märksystem för märkning och identifieringssystem jobbar man idag inom många områden såsom elektronik, process & kemi, logistik, sjukvård, försvar och många fler områden.

Besök Sidan »

ACGkinna_logo

ACG Kinna Automatik

Bildades 1977 och är en av världens mest erfarna tillverkare av textilmaskiner. ACG Kinna Automatik erbjuder sina tjänster på en global marknad med sitt team av duktiga och passionerade ingenjörer och sina produkter av högsta kvalitet.

Besök Sidan »

null

Eskils Tryckeri AB

Bildades 1954 och är ett av Skandinaviens modernaste multiformatstryckerier med tids- och kostnadseffektiva trycksaker av högsta kvalitet.

Besök Sidan »